Piilotettu aarreAsiantuntija-apua somepalveluiden käyttöön

Somen avaimet: Tarinavideot -koulutus

Organisaatioiden tulee tuottaa yhä kiihtyvällä tahdilla videoita eri somepalveluihin. Tarinavideot-koulutuksessa tutustutaan siihen, miten videosarjoille luodaan tarinamaailma ja miten niitä tuotetaan nopeasti mobiililaitteiden avulla. Seuraava avoin Somen avaimet: Tarinavideot -koulutus järjestetään myöhemmin tänä keväänä. Koko päivän koulutuksen hinta on 525 –  595€+alv, riippuen siitä, miten nopeasti siihen ilmoittaudut. Koulutuksen hinta sisältää myös päivän tarjoilut (aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit). Koulutukseen mahtuu 15 ensiksi ilmoittautunutta.
Huom! Voit pyytää Johannalta tarjouksen teidän organisaatiollenne tai ryhmällenne räätälöidystä Tarinavideot-koulutuspäivästä. Ja jos haluat osallistua avoimeen koulutukseen Helsingissä, ennakkoilmoittaudu mukaan (ilmoittautuminen ei ole sitova).

Kouluttajat

anne_pystytaulu

Anna Kalliomäki neuvoo meille tarinallistamisen salat

Toni Nummela

Toni Nummela opettaa meille niksit nopeaan videoiden tuotantoon

pystytaulu_johannakasi

Johanna Janhonen suunnittelee päivän sisällön yhdessä osallistujien kanssa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osallistujat suunnittelevat Somen avaimet -koulutuspäivän  yhdessä järjestäjien kanssa.  Tarinavideot-päivän tarkemmat teemat ideoidaan yhdessä: keskitytäänkö esimerkiksi videohaastatteluihin, tapahtumavideoihin, vloggaukseen, tuotteiden esittelyyn vai johonkin muuhun. Entä halutaanko perehtyä videoiden muokkaukseen kännykkäappseilla vai mieluummin jollain tietokoneohjelmalla tai YouTuben omalla editorilla?

Somen avaimet: Tarinavideot-kouluttajina toimivat:

  • Toni Nummela, joka on tutkinut Suomen somen käyttöä mm. SuomiTube-laskurillaan. Mm. Docventuresin taustajoukoissa toiminut Toni ja lupaa myös vinkkejä siihen, miten kiireiset ihmiset voivat tehdä nopeasti näyttäviä videoita.
  • Anne Kalliomäki, jonka tausta on tv-maailmassa, on perehtynyt viimeiset kymmenen vuotta tarinallistamiseen eli tarinalähtöiseen palvelumuotoiluun. Anne on palkitun “Tarinallistaminen -Palvelukokemuksen punainen lanka” -kirjan kirjoittaja.
  • Johanna Janhonen, joka haluaa auttaa yhteisömanagereita pysymään vloggaajien perässä ja tuottamaan eri somekanaviin yhä parempaa sisältöä, entistä useammin.

 

asiakaspalaute_laattaIlmoittaudu_laattakonsepti_laattatilausehdot_laatta

 

 

 

 

 

 

Oheisesta esitteestä löydät syyt siihen, miksi nopeisiin tarinavideoihin kannattaa juuri nyt panostaa sekä tarkemman kuvauksen koulutuskokonaisuudesta, sen sisällöstä, toteuttajista ja aikatauluista.