Piilotettu aarreAsiantuntija-apua somepalveluiden käyttöön

Somen avaimet: Tarinavideot -koulutus

Organisaatioiden tulee tuottaa yhä kiihtyvällä tahdilla videoita eri somepalveluihin. Tarinavideot-koulutuksessa tutustutaan siihen, miten videosarjoille luodaan tarinamaailma ja miten niitä tuotetaan nopeasti mobiililaitteiden avulla. Ensimmäinen avoin koulutus järjestettiin Tampereella CMADFI-tapahtuma jälkeisenä päivänä ti 24.1.2017.
Helsingissä järjestetään avoin Tarinavideot-koulutus, kun olemme saaneet koulutukseen riittävästi ennakkoilmoittautuneita. Koko päivän koulutuksen hinta ennakkoilmoittautuneille on 495€+alv ja muille 595€+alv. Hinta sisältää myös päivän tarjoilut (aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit). Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova, vaan sitovat ilmoittautumiset tehdään vasta sitten, kun koulutuspäivä on päätetty (yhdessä ennakkoilmoittautuneiden kanssa). Voit ilmoittautua ennakkoon tämän lomakkeen avulla.
Seuraavaa yleistä koulutuspäivää odotellessasi voit toki myös pyytää Johannalta tarjouksen teidän organisaatiollenne tai ryhmällenne räätälöidystä koulutuspäivästä.

Kouluttajat

anne_pystytaulu

Anna Kalliomäki neuvoo meille tarinallistamisen salat

Toni Nummela

Toni Nummela opettaa meille niksit nopeaan videoiden tuotantoon

pystytaulu_johannakasi

Johanna Janhonen suunnittelee päivän sisällön yhdessä osallistujien kanssa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osallistujat suunnittelevat Somen avaimet -koulutuspäivän  yhdessä järjestäjien johdolla kanssa.  Tarinavideot-päivän tarkemmat teemat ideoidaan yhdessä: keskitytäänkö esimerkiksi videohaastatteluihin, tapahtumavideoihin, vloggaukseen, tuotteiden esittelyyn vai johonkin muuhun. Entä halutaanko perehtyä videoiden muokkaukseen kännykkäappseilla vai mieluummin jollain tietokone-ohjelmalla tai YouTuben omalla editorilla?

Somen avaimet: Tarinavideot-kouluttajina toimivat:

  • Toni Nummela, joka on tutkinut Suomen somen käyttöä mm. SuomiTube laskurillaan. Toni toimii mm. Docventuresin taustajoukoissa ja lupaa myös vinkkejä siihen, miten kiireiset ihmiset voivat tehdä nopeasti näyttäviä videoita.
  • Anne Kalliomäki, jonka tausta on tv-maailmassa, on perehtynyt viimeiset kahdeksan vuotta tarinallistamiseen eli tarinalähtöiseen palvelumuotoiluun. Anne on palkitun “Tarinallistaminen -Palvelukokemuksen punainen lanka” -kirjan kirjoittaja.
  • Johanna Janhonen, joka haluaa auttaa yhteisömanagereita pysymään vloggaajien perässä ja tuottamaan eri somekanaviin yhä parempaa sisältöä, entistä useammin.

 

asiakaspalaute_laattaIlmoittaudu_laattakonsepti_laattatilausehdot_laatta

 

 

 

 

 

 

Oheisesta esitteestä löydät syyt siihen, miksi nopeisiin tarinavideoihin kannattaa juuri nyt panostaa sekä tarkemman kuvauksen koulutuskokonaisuudesta, sen sisällöstä, toteuttajista ja aikatauluista.