Piilotettu aarreAsiantuntija-apua somepalveluiden käyttöön

Tuotteet

Piilotetulla aarteella on erilaisia sosiaaliseen mediaan liittyviä tuotteita

  • räätälöidyt some-luennnot ja työpajat suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, some on paljon muutakin kuin Facebookia ja markkinointia – mikä teitä tänään kiinnostaa? Opetellaan yhdessä sometyökaluja: miten käytetään tehokkaasti esimerkiksi Twitteriä, LinkedIn:iä, Facebookia, Instagramia tai YouTubea henkilökohtaisen profiilin tai organisaation virallisen tilin kautta? Typajoissa organisaatio tai henkilöbrändi viedään suunnitelmallisesti someen, tehdään organisaation työntekijöille some-ohjeet (sis. tavoitteet, mittarit ja kannustimet) tai strategia ja prosessi jonkun some-työkalun käyttöön
  • visuaaliseen sisällöntuotantoon liittyvissä koulutuksissa mietitään, suunnitellaan ja tehdään visuaalisia sisältöjä: kuvia, videoita ja graafisia sisältöjä kuten infografiikoita, julisteita tai mainoskuvia, joita voi hyödyntää niin somessa kuin muutenkin. Sisällöntuotannossa hyödynnetään erityisesti mobiiliapplikaatioita
  • konsultointituotteissa annetaan esim. yhteisönjohtajien valmennusta ja apua työkalujen valintaan . Kyselytunneilla saa kysyä mitä vain sosiaaliseen mediaan liittyvää!
  • Piilotettu aarre päivittää toimeksiannosta Wikipedia-artikkeleita ja tekee tapahtumiin liittyvää liveviestintää.
  • markkinakartoituksessa Johanna tutustuu asiakkaan somestrategiaan ja käy sen jälkeen läpi asiakkaan ja sen kilpailijoiden somekanavia ja tekee sitten ehdotuksia siitä, miten sometusta voisi kehittää. Ennen toimeksiantoa hän pyytää asiakasta kertomaan, mitkä työkalut tai kilpailijat kiinnostavat heitä eniten osatakseen priorisoida ajankäytön.

Kumppaneiden kanssa järjestetyt tapahtumat

  • Yhteisömanagereille suunnattu CMADFI-seminaari järjestetään vuosittain tammikuun neljäntenä maanantaina.
  • Somen avaimet -koulutukset on suunnattu myös yhteisömanagereille ja yritysten somevastaaville, siis ihmisille, jotka ovat käyttäneet sosiaalista mediaa jo vuosia ja haluavat kehittää toimintaansa. Somen avaimet -koulutukset ovat tähän asti pyörineet videoiden ympärillä.  Lue lisää!