Piilotettu aarreAsiantuntija-apua somepalveluiden käyttöön

Tee visuaaliset somesisällöt helposti Canvan avulla

Bannereita somesivuille, tapahtumailmoituksia, tuotekuvauksia, kuvallisia somepäivityksiä, teemapäiviin liittyviä toivotuksia, infografiikoita, käyntikortteja, pääsylippuja, julisteita… Somesisällöt ja muutkin markkinointisisällöt ovat hyvin visuaalisia. Canvan avulla saat luotua hetkessä paitsi näyttävää myös brändisi mukaista sisältöä, nettiselaimesi kautta mutta myös mobiilisti sovelluksen kautta!

Piilotettu aarre järjestää seuraavan kaikille avoimen Canva-etäkoulutuksen 23. elokuuta 2019 kello 10-11.

Esimerkiksi yrittäjillä on paljon käyttöä erilaisille visuaalisille sisällöille, muttei välttämättä varaa teettää niitä alan ammattilaisilla.
Onneksi on Canva, ilmainen nettipohjainen työkalu, jolla mm. kaikki edellä mainitut sisällöt syntyvät käden käänteessä.

Koulutus on suunnattu erityisesti organisaation viestinnästä tai markkinoinnista vastaaville.

Tunnin koulutuksessa käydään läpi: 

  • Canvan perustoiminnot
  • Hyviä vinkkejä Canvan hyödyntämiseen
  • Vinkkejä oman brändin löytämiseen
  • Mistä löydät lisää tietoa

Ennen koulutusta Canvaan kannattaa käydä jo itse vähän tutustumassa. Lue ainakin vinkit Piilotetun aarteen blogista ja katso millaisia sisältöjä Johanna on Canvalla tehnyt. Jooulukuusta 2018 lähtien hän on tehnyt esimerkiksi kaikki Instagram-päivitykset Canvan avulla.

Koulutus on demomainen ja etenee käyttäjien kysymystenkin perusteella, puhumme siis niistä asioista, jotka osallistujia eniten kiinnostavat. Koulutukseen ei sisälly varsinaista materiaalia.

Koulutus toteutuu, vaikka osallistujia olisi vain yksi. 🙂 Koulutukseen mahtuu 8 ensiksi ilmoittautunutta. Koulutuksen hinta on 78,99€ (sis. alv) per henkilö. Jos koulutukseen osallistuu useampi henkilö saman tietokoneen kautta, hinta vieressäseuraajalle on 75€ (sis. alv). Ilmoita tästä alla olevan lomakkeen kohdassa Haluatko kertoa jotain muuta. Koulutus järjestetään Google Hangoutissa ja jotta voimme aloittaa koulutuksen tasan kello 10, Hangoutiin kannattaa kirjautua jo varttia vaille.

 

Ensimmäinen avoin Canva-koulutus pidettiin 6.6.2019

Avoin Canva-koulutus 6.6.19 klo 9-10, ks piilotettuaarre.fi by jjanhone

Ilmoittaudu koulutukseen alla olevan lomakkeen kautta: