Piilotettu aarreAsiantuntija-apua somepalveluiden käyttöön

Somen avaimet: Tilausehdot

1. Yleistä

Kun asiakas (yksityinen tai yritys) on lähettänyt ilmoittaumisen ja hyväksynyt nämä ehdot, hän tekee sitovan ilmoittautumisen Piilotetun aarteen järjestämään koulutukseen. Asiakkaan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti osallistumisen rekisteröimiseen, asiakkaan koulutukseen osallistumiseen ja maksujen käsittelyyn ja tarjoilujen tilaamiseen.

2. Koulutuksen hinta ja sen maksaminen

Koulutusten hinta on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (24% vuonna 2018). Hinta sisältää koulutusmateriaalit, lähipäivän tarjoilut ja muun ohjelman mukaisen sisällön.

Lasku lähetetään heti, kun koulutus on varmistunut asiakkaan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Maksuehto on 10 päivää laskun päiväyksestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Osallistujat lisätään koulutukseen tarkoitettuun suljettuun keskusteluryhmään sitä mukaa, kun heidän osallistumismaksunsa näkyy Piilotetun aarteen tilillä.

3. Muutosoikeus ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova, mutta esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle. Piilotettu aarre pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille viimeistään 2 vuorokautta ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Piilotettu aarre ei vastaa muista koulutukseen osallistumisesta, sen peruuttamiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

Piilotettu aarre ei vastaa mistään välillisistä vahingoista eikä ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä vahingoista.

4. Tilausvahvistus ja peruutuksen vahvistaminen

Tilausvahvistus ja vahvistus osallistumisen peruuttamisesta lähetetään osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Koulutusta koskeviin tiedusteluihin vastaa Johanna Janhonen.