Piilotettu aarreAsiantuntija-apua somepalveluiden käyttöön

Somen avaimet: Tarinavideot -koulutus

Organisaatioiden tulee tuottaa yhä kiihtyvällä tahdilla videoita eri somepalveluihin. Tarinavideot-koulutuksessa tutustutaan siihen, miten videosarjoille luodaan tarinamaailma ja miten niitä tuotetaan nopeasti mobiililaitteiden avulla. Tämä koulutus on tilauskoulutus ja suositeltu osallistujamäärä on 15 tai alle.
Pyydä koulutustarjous Johannalta!

Kouluttajat

anne_pystytaulu

Anna Kalliomäki neuvoo meille tarinallistamisen salat

Toni Nummela

Toni Nummela opettaa meille niksit nopeaan videoiden tuotantoon

pystytaulu_johannakasi

Johanna Janhonen suunnittelee päivän sisällön yhdessä osallistujien kanssa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osallistujat suunnittelevat Somen avaimet -koulutuspäivän  yhdessä järjestäjien kanssa.  Tarinavideot-päivän tarkemmat teemat ideoidaan yhdessä: keskitytäänkö esimerkiksi videohaastatteluihin, tapahtumavideoihin, vloggaukseen, tuotteiden esittelyyn vai johonkin muuhun. Entä halutaanko perehtyä videoiden muokkaukseen kännykkäappseilla vai mieluummin jollain tietokoneohjelmalla tai YouTuben omalla editorilla?

Somen avaimet: Tarinavideot-kouluttajina toimivat:

  • Toni Nummela, joka on tutkinut Suomen somen käyttöä mm. SuomiTube-laskurillaan. Mm. Docventuresin taustajoukoissa toiminut Toni ja lupaa myös vinkkejä siihen, miten kiireiset ihmiset voivat tehdä nopeasti näyttäviä videoita.
  • Anne Kalliomäki, jonka tausta on tv-maailmassa, on perehtynyt viimeiset kymmenen vuotta tarinallistamiseen eli tarinalähtöiseen palvelumuotoiluun. Anne on palkitun “Tarinallistaminen -Palvelukokemuksen punainen lanka” -kirjan kirjoittaja.
  • Johanna Janhonen, joka haluaa auttaa yhteisömanagereita pysymään vloggaajien perässä ja tuottamaan eri somekanaviin yhä parempaa sisältöä, entistä useammin.

 

asiakaspalaute_laattaIlmoittaudu_laattakonsepti_laattatilausehdot_laatta

 

 

 

 

 

 

Oheisesta esitteestä löydät syyt siihen, miksi nopeisiin tarinavideoihin kannattaa juuri nyt panostaa sekä tarkemman kuvauksen koulutuskokonaisuudesta, sen sisällöstä, toteuttajista ja aikatauluista.