Piilotettu aarreAsiantuntija-apua somepalveluiden käyttöön

Somen avaimet: YouTube -koulutus

Somen avaimia voi tilata räätälöityinä koulutuksina yhdelle organisaatiolle (tai joukolle organisaatioita). Seuraava yleinen koulutus on todennäköisesti syksyllä.
Toni Nummela

Toni Nummela vie meidät SuomiTuben historiaan, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen

Eetu Eeddspeaks Pesonen

Eetu Pesonen, Eeddspeaks, kertoo miten erityisesti lapset ja nuoret tavoitetaan Tubesta

Kaitsu Walfrid Rinkinen

Kaitsu Walfrid Rinkinen kertoo meille mikä YouTubessa toimii, mikä eiSomen avaimet: YouTube-koulutus järjestettiin vuonna 2014 kolmesti. Lue Johannan blogista lisää koulutuksista (6.5.147.10.14 tai 8.12.14) tai tutustu hänen Pinterestiin keräämiinsä Somen avaimet YouTube -linkkeihin.

Somen avaimet -koulutuspäivän suunnittelevat osallistujat yhdessä järjestäjien kanssa, eli he ideoivat yhdessä aiheet, joista asiantuntijat puhuvat omien puheenvuorojensa aikana sekä sen, miten päivän viimeiset tunnit käytetään

Tube_arkkuSomen avaimet: YouTube-kouluttajina toimivat:

  • Toni Nummela, joka on tutkii Suomen somen käyttöä mm. SuomiTube laskurillaan. Toni toimii mm. Docventuresin taustajoukoissa ja lupaa myös vinkkejä siihen, miten kiireiset ihmiset voivat tehdä nopeasti näyttäviä videoita.
  • Eetu Pesonen, jonka YouTube-vlogilla Eeddspeaks on yli 150 000 tilaajaa. Eetu työskentelee kansainvälisessä Splay -YouTube-verkostossa ja elokuussa hänen YouTube-kanavansa palkittiin Tubecon-tapahtumassa.
  • Kaitsu Walfrid Rinkinen, joka on Suomen ainoa YouTubeen keskittynyt some-konsultti. Subilta tutun Biisonimafian lisäksi Kaitsu sparraa mm. Duudsoneita ja on perustanut heidän kanssaan YouTube-verkoston, Töttöröön.

Päivän emäntä Johanna Janhonen pitää huolta paitsi aikataulusta myös esimerkiksi siitä, että Tube-sanasto muistetaan selittää.asiakaspalaute_laatta Ilmoittaudu_laatta konsepti_laatta tilausehdot_laatta

Alla olevasta SlideShare-esitteestä löydät syyt siihen, miksi YouTube-osaamiseen kannattaa juuri nyt panostaa sekä tarkemman kuvauksen koulutuskokonaisuudesta, sen sisällöstä, toteuttajista, paikasta ja aikatauluista.

Luonnollisesti Somen avaimet: YouTube –koulutukseen liittyy myös paljon videosisältöä. Ne on koottu tähän soittolistaan: